Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έκατσα στα γυρίσματα στο αμαξίδιο, μου ήρθαν εικόνες από το χειρουργείο»

16:40 - 31/03/2023

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε […] The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έκατσα στα γυρίσματα στο αμαξίδιο, μου ήρθαν εικόνες από το χειρουργείο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έκατσα στο αμαξίδιο, μου ήρθαν εικόνες από το χειρουργείο»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στο «Μαύρο ρόδο», και στον ρόλο του Σταυριανού, λέγοντας πως νιώθει ένοχος επειδή έχει αγαπήσει την γυναίκα του αδελφού του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έκατσα στο αμαξίδιο μου ήρθαν αναμνήσεις από το παρελθόν»

O Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για τον ρόλο του «Σταυρινού» που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» και αποκάλυψε πως όταν έκατσε στο αναπηρικό αμαξίδιο του ήρθαν αναμνήσεις από την περίοδο του τροχαίου ατυχήματος που είχε. «Και στη ζωή και στη σειρά ήταν δύσκολο να είσαι σε αμαξίδιο. Όταν έκατσα στα γυρίσματα στο αμαξίδιο, […] The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έκατσα στο αμαξίδιο μου ήρθαν αναμνήσεις από το παρελθόν» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»