Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το πρόβλημα υγείας το αντιμετώπισα με ψυχραιμία»
13:28 - 31/03/2023
Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη […]
The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το πρόβλημα υγείας το αντιμετώπισα με ψυχραιμία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το πρόβλημα υγείας μου το βρήκα τυχαία και το αντιμετώπισα με ψυχραιμία»
Για το πρόβλημα υγείας της, μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧριστίνα Αλεξανιάν: Το πρόβλημα υγείας και η αναφορά στον σύντροφό της
Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, την οποία αντιμετώπισε με αισιοδοξία. «Το λέω με πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλη τύχη γιατί ξεπέρασα κάτι από αυτά που λες ότι τυχαία το βρίσκεις. Πήγα για κάτι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστίνα Αλεξανιάν: Το πρόβλημα υγείας και η αναφορά στον σύντροφό της – «Πήγα για άλλο και μου βρήκαν κάτι άλλο»
Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή
To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: Το πρόβλημα υγείας και η αναφορά στον σύντροφό της – «Πήγα για άλλο και μου βρήκαν κάτι άλλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστίνα Αλεξανιάν για το πρόβλημα υγείας της: «Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο»
Η Χριστίνα Αλεξανιάν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. «Είμαι πολύ τυχερή. Πέρυσι, ανήμερα της Αγίας Χριστίνης, πραγματικά ξεπέρασα κάτι απ’ αυτά που λες ότι τα βρίσκεις τυχαία. Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων και στον γιατρό μου, τον Ηλιάδη, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr