Η Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην Μαίη Εμμανουηλίδου για το «έχεις γράψει την ιστορία σου στη Θεσσαλονίκη»

11:20 - 31/03/2023

Μπορεί μέσα στο Survivor All Star να έχουν… χάσει το παιχνίδι αλλά και έξω οι πρώην To άρθρο Η Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην Μαίη Εμμανουηλίδου για το «έχεις γράψει την ιστορία σου στη Θεσσαλονίκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά με εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου για τα σχόλια στο Twitter

Πρόσφατα η Μαίη Εμμανουηλίδου δεν δίστασε να δικάσει τη Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από ένα μήνυμα στο Twitter, όπου έγραφε μεταξύ άλλων: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις». Αυτό ωστόσο ενόχλησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία σύμφωνα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: Εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου – «Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση»

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στο twitter η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Βρισηίδα Ανδριώτου με αφορμή την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση από το Survivor All Star. Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν δίστασε μάλιστα να στείλει εξώδικο της Μαίη Εμμανουηλίδου, όπου έγραφε μεταξύ άλλων: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: Εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου – «Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»