Πορφύρης και Πωλίνα στο MasterChef ήταν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα: «Που είναι το βρακί μου»

11:12 - 31/03/2023

Τον λόγο που δεν μπορούσαν να σηκωθούν άμεσα από το κρεβάτι τους αποκάλυψαν οι δυο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πορφύρης και Πωλίνα στο MasterChef ήταν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα: «Που είναι το βρακί μου» (vid)

Τον λόγο που δεν μπορούσαν να σηκωθούν άμεσα από το κρεβάτι τους αποκάλυψαν οι δυο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής Δυο παίκτες του MasterChef κοιμούνται γυμνοί, όπως αποκαλύφθηκε στο χθεσινό (30/3) επεισόδιο. Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να σηκωθούν πριν καν το ρολόι δείξει επτά και μισή το πρωί. Όμως ο Πορφύρης και η Πωλίνα είχαν […] The post Πορφύρης και Πωλίνα στο MasterChef ήταν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα: «Που είναι το βρακί μου» (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πορφύρης και Πωλίνα στο MasterChef ήταν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα: «Που είναι το βρακί μου» (vid)

Τον λόγο που δεν μπορούσαν να σηκωθούν άμεσα από το κρεβάτι τους αποκάλυψαν οι δυο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Δυο παίκτες του MasterChef κοιμούνται γυμνοί, όπως αποκαλύφθηκε στο χθεσινό (30/3) επεισόδιο. Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να σηκωθούν πριν καν το ρολόι δείξει επτά και μισή το πρωί. Όμως ο Πορφύρης και η Πωλίνα είχαν ένα… πρόβλημα, […] The post Πορφύρης και Πωλίνα στο MasterChef ήταν γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα: «Που είναι το βρακί μου» (vid) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Βασιλική Τρουφάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Ιταλία με τον γιο της

Χαλκιδική: Στις φλόγες τυλίχτηκαν δύο σκάφη που ήταν ελλιμενισμένα στη μαρίνα του Πόρτο Καρράς

Ευρωπαϊκός συναγερμός για το ΝΑΤΟ λόγω Τραμπ - Τα «καυτά» δίδυμα και οι φήμες «έξωσης» των ΗΠΑ

Πόλεμος στο Σουδάν: Ο αριθμός των θανάτων είναι «πολύ» υποτιμημένος

Άρης Σερβετάλης: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο ηθοποιός

Φιλιππίνες: Ο υπερτυφώνας Μαν-γι ενισχύεται - Προειδοποιήσεις για «ενδεχομένως καταστροφικές» επιπτώσεις