Ελένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Τον είχα σημαία, ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου»
10:56 - 31/03/2023
Μία ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία που είχε από συνεργάτη της αποκάλυψε στον αέρα του Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, […]
The post Ελένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Τον είχα σημαία, ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Χατζίδου για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου»
«Τον είχα "σημαία", μετά από αυτό τον απομυθοποίησα» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕλένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Τον είχα σημαία, ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου»
«Από τότε τον απομυθοποίησα, με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο», εξομολογείται η Ελένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή, και συνέχισε «ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα...»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλένη Χατζίδου: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου»
Με αφορμή μία σχετική συζήτηση...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλένη Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου»
Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία της με γνωστό τραγουδιστή.
Διαβάστε το στο in.grΧατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή - Ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου»
Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μία άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόνΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Χατζίδου: Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου
Μια άσχημη εμπειρία που είχε πάνω σκηνή περιέγραψε στο «Breakfast@Star» η παρουσιάστριά του Ελένη Χατζίδου. Με αφορμή τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη στην κάμερα της εκπομπής, για ακραία περιστατικά που έχουν συμβεί πάνω στην πίστα, θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό της περιστατικό με μεγάλο όνομα της νυχτερινής διασκέδασης. «Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου», αποκαλύπτει η Ελένη Χατζίδου. «Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Χατζίδου: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου»
Με αφορμή μία σχετική συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μία άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν, όταν γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε παρενοχλητική συμπεριφορά εις βάρος της. Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» αποκάλυψε ότι Έλληνας τραγουδιστής, με τον οποίο συνεργαζόταν την παρενόχλησε την ώρα που τραγουδούσαν στη σκηνή. Πιο αναλυτικά, η […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Χατζίδου για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον π@π@ μου, τον έβλεπα και άλλαζα δρόμο»
H Ελένη Χατζίδου διηγήθηκε στον «αέρα» στου Breakfast @ Star, τη δική της πολύ δυσάρεστη εμπειρία με τραγουδιστή με αφορμή δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη για περιστατικά που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της πορείας του.
H Ελένη Χατζίδου διηγήθηκε στον «αέρα» στου Breakfast @ Star, τη δική της πολύ δυσάρεστη εμπειρία με τραγουδιστή με αφορμή δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη για περιστατικά που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της πορείας του. «Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Χατζίδου για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου»
Τη δική της πολύ δυσάρεστη εμπειρία με τραγουδιστή διηγήθηκε η Ελένη Χατζίδου στον «αέρα» στου Breakfast
To άρθρο Ελένη Χατζίδου για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑποκάλυψη σοκ της Ελένης Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στα όπισθια μου»
«Από τότε τον απομυθοποίησα, με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο»
Διαβάστε το στο news.grΕλένη Χατζίδου για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου»
«Τον είχα "σημαία", μετά από αυτό τον απομυθοποίησα»
Διαβάστε το στο neolaia.gr