Αποκάλυψη «Live News»: Τι οδήγησε στη δολοφονία του 37χρονου σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία - Πώς σχετίζεται ο αδερφός του θύματος
18:40 - 30/03/2023
Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση δολοφονίας 37χρονου μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στη Νέα Ιωνία αποκάλυψε ότι “δεν σας είπα όλη την αλήθεια. Πραγματικά φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δε θέλω να μπλέξω χωρίς ... Περισσότερα
To άρθρο Αποκάλυψη «Live News»: Τι οδήγησε στη δολοφονία του 37χρονου σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία - Πώς σχετίζεται ο αδερφός του θύματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα Ιωνία: Τι οδήγησε στη δολοφονία του 37χρονου – Πώς σχετίζεται ο αδερφός του
Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση δολοφονίας 37χρονου μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στη Νέα Ιωνία αποκάλυψε ότι “δεν σας είπα όλη την αλήθεια. Πραγματικά φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δε θέλω να μπλέξω χωρίς […]
The post Νέα Ιωνία: Τι οδήγησε στη δολοφονία του 37χρονου – Πώς σχετίζεται ο αδερφός του appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr