Λιάνης: “Η Αλίκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει πιάσ’ το – “Ερωτεύτηκα την Υψηλάντη όταν ήταν έγκυος η γυναίκα μου
16:56 - 30/03/2023
Ο Γιώργος Λιάνης, παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α τετ», μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη. Αφού αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο δημοσιογράφος έκανε μία αναφορά και στην Αιμιλία Υψηλάντη. «Ήταν καθοριστικός ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη. Ήρθε στη ζωή μου τελείως αναπάντεχα. Ήμουν στην πολυθρόνα του Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη γιατί
Το άρθρο Λιάνης: “Η Αλίκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει πιάσ’ το – “Ερωτεύτηκα την Υψηλάντη όταν ήταν έγκυος η γυναίκα μου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» ήταν ο Γιώργος Λιάνης και μίλησε για την προσωπική του ζωή προβαίνοντας σε αποκαλύψεις. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια […]
The post Λιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΛιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» ήταν ο Γιώργος Λιάνης και μίλησε για την προσωπική [...]
The post Λιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr