Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: «Στα τελευταία του δεν ήταν αισιόδοξος, δυστυχώς δεν πρόσεχε τον εαυτό του»

16:32 - 30/03/2023

Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον […] The post Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: «Στα τελευταία του δεν ήταν αισιόδοξος, δυστυχώς δεν πρόσεχε τον εαυτό του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: Δυστυχώς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς

«Δεν ήταν αισιόδοξος τις τελευταίες του στιγμές και αυτό ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να ισορροπήσω» δήλωσε ο καλλιτέχνης για τον αγαπημένο του φίλο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Σάκης Μπουλάς δυστυχώς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς»

O Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο Σάκη Μπουλά, που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2014, ύστερα από πολύμηνη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: «Στα τελευταία του δεν ήταν αισιόδοξος, δυστυχώς δεν πρόσεχε τον εαυτό του»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: «Στα τελευταία του δεν ήταν αισιόδοξος, δυστυχώς δεν πρόσεχε τον εαυτό του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: Δυστυχώς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς

O Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο Σάκη Μπουλά, που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2014, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο καλλιτέχνης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, εξήγησε πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τις απώλειες στη ζωή του. «Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για Σάκη Μπουλά: «Δυστυχώς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς»

«Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους που τους έχω μέσα μου. Έτσι διαχειρίζομαι τις απώλειες. Έχω πονέσει πολύ, γιατί η απώλεια παραμένει απώλεια».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»