Μιχάλης Σαράντης μετά τη δήλωση του Σάκη Αρσενίου: «Θεωρώ αυτονόητο τον σεβασμό και την ισότητα»
16:24 - 30/03/2023
Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Αρσενίου που σχολιάστηκε εντόνως, σχετικά με τις δουλειές που
To άρθρο Μιχάλης Σαράντης μετά τη δήλωση του Σάκη Αρσενίου: «Θεωρώ αυτονόητο τον σεβασμό και την ισότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Σαράντης για Αρσενίου: «Αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας»
Ο Μιχάλης Σαράντης σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας στο σπίτι.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Μιχάλης Σαράντης «ξεφτίλισε» τον Σάκη Αρσενίου – «Οι γυναίκες είναι η ζωή μας»
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η πρόσφατη δήλωση του Σάκη Αρσενίου σχετικά με τις δουλειές που… πρέπει να ξέρει να κάνει η γυναίκα του, καθώς και με το πόσο παραδοσιακά βλέπει ακόμα μερικά πράγματα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση αυτή έχει σχολιαστεί εκτενώς… Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και ο Μιχάλης Σαράντης, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜιχάλης Σαράντης για τις δηλώσεις Αρσενίου: «Μου φαίνεται αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας»
«Για εμένα και τον πατέρα μου, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες, οι γυναίκες ήταν η ζωή μας, το σπίτι μας».
Διαβάστε το στο neolaia.gr