Μιχάλης Σαράντης μετά τη δήλωση του Σάκη Αρσενίου: «Θεωρώ αυτονόητο τον σεβασμό και την ισότητα»

16:24 - 30/03/2023

Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Αρσενίου που σχολιάστηκε εντόνως, σχετικά με τις δουλειές που To άρθρο Μιχάλης Σαράντης μετά τη δήλωση του Σάκη Αρσενίου: «Θεωρώ αυτονόητο τον σεβασμό και την ισότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Σαράντης για Αρσενίου: «Αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας»

Ο Μιχάλης Σαράντης σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας στο σπίτι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Μιχάλης Σαράντης «ξεφτίλισε» τον Σάκη Αρσενίου – «Οι γυναίκες είναι η ζωή μας»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η πρόσφατη δήλωση του Σάκη Αρσενίου σχετικά με τις δουλειές που… πρέπει να ξέρει να κάνει η γυναίκα του, καθώς και με το πόσο παραδοσιακά βλέπει ακόμα μερικά πράγματα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση αυτή έχει σχολιαστεί εκτενώς… Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και ο Μιχάλης Σαράντης, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μιχάλης Σαράντης για τις δηλώσεις Αρσενίου: «Μου φαίνεται αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας»

«Για εμένα και τον πατέρα μου, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες, οι γυναίκες ήταν η ζωή μας, το σπίτι μας».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»