Κάτια Ταραμπάνκο: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα»
15:06 - 30/03/2023
Η Κάτια Ταραμπάνκο που έζησε δυο φορές την εμπειρία του Survivor, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή
To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Ταραμπάνκο: Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα
«Το είχα πει και στο δεύτερο Survivor στα παιδιά να μη χρησιμοποιούν βαρύγδουπες κατηγορίες ο ένας για τον άλλο» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚάτια Ταραμπάνκο: Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά τις δηλώσεις του Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα (βίντεο)
Η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμούς που είχε κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας για εκείνη, ενώ βρισκόταν στο Survivor All Star. Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα, που την είχε χαρακτηρίσει «κλέφτρα». «Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούει κάποιος ότι ένας είναι κλέφτης σε ένα […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο: Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά τις δηλώσεις του Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚάτια Ταραμπάνκο: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα»
Η Κάτια Ταραμπάνκο που έζησε δύο φορές την εμπειρία του Survivor, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»...
Διαβάστε το στο ZouglaΚάτια Ταραμπάνκο: Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά τις δηλώσεις του Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα
«Το είχα πει και στο δεύτερο Survivor στα παιδιά να μη χρησιμοποιούν βαρύγδουπες κατηγορίες ο ένας για τον άλλο» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο GazzettaΚάτια Ταραμπάνκο: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα»
Η Κάτια Ταραμπάνκο που έζησε δυο φορές την εμπειρία του Survivor, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και εξομολογήθηκε πως λόγω του χαρακτηρισμού “κλέφτρα” που της είχε προσάψει ο Σπύρος Μαρτίκας την πρώτη φορά που συμμετείχε στο παιχνίδι, έχασε αρκετές από τις δουλειές της. «Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούει κάποιος ότι ένας […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚάτια Ταραμπάνκο: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα ότι είμαι κλέφτρα»
Η Κάτια Ταραμπάνκο που έζησε δυο φορές την εμπειρία του Survivor, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και εξομολογήθηκε πως λόγω του χαρακτηρισμού “κλέφτρα” που της είχε προσάψει ο Σπύρος Μαρτίκας την πρώτη φορά που συμμετείχε στο παιχνίδι, έχασε αρκετές από τις δουλειές της.Η Κάτια Ταραμπάνκο που έζησε δυο φορές την εμπειρία του Survivor, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και εξομολογήθηκε πως λόγω του χαρακτηρισμού “κλέφτρα” που της είχε προσάψει ο Σπύρος Μαρτίκας την πρώτη φορά που συμμετείχε στο παιχνίδι, έχασε αρκετές από τις δουλειές της.«Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούει κάποιος ότι ένας είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚάτια Ταραμπάνκο για Σπύρο Μαρτίκα: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του ότι είμαι κλέφτρα»
Η Κάτια Ταραμπάνκο σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star αναφέρθηκε στις κατηγορίες του Σπύρου Μαρτίκα. Η πρώην παίκτρια του reality απιβίωσης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ανέφερε: «Όταν ακούει κάποιος ότι κάποιος είναι κλέφτης, σε ένα reality, σε ένα παιχνίδι, λογικά δεν θέλει να διαφημίσει το προϊόν του με […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο για Σπύρο Μαρτίκα: «Ακυρώθηκαν πολλές δουλειές μου μετά από τις δηλώσεις του ότι είμαι κλέφτρα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr