Σάκης Ρουβάς για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Είναι δυνατόν να μην πάω εγώ;»

14:36 - 30/03/2023

Τον Σάκη Ρουβά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου και To άρθρο Σάκης Ρουβάς για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Είναι δυνατόν να μην πάω εγώ;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Ρουβάς για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Είναι δυνατόν να μην πάω;»

«Χαίρομαι πολύ για τον φίλο μου» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σάκης Ρουβάς: «Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του Μουζουράκη;»

Τι είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον φίλο και συνεργάτη του.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σάκης Ρουβάς: «Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη;»

H κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Σάκη Ρουβά και δε θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τον γάμο του καλού του φίλου Πάνου Μουζουράκη που πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό. Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και πως χαίρεται πολύ με […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις