Ανδρουλάκης: Με θλίβει που η τελευταία μου παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο γίνεται για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα
13:18 - 30/03/2023
Ανδρουλάκης: Με θλίβει που η τελευταία μου παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο γίνεται για το κράτος δικαίου στην Ελλάδαvdounis
Thu, 30/03/2023 - 13:13
Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: Με θλίβει που η τελευταία μου παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο αφορά το κράτος δικαίου στην Ελλάδα
Την τελευταία του εμφάνιση στην Ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑνδρουλάκης: «Με θλίβει που η τελευταία μου παρέμβαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γίνεται με θέμα το κράτος δικαίου στην Ελλάδα»
Τη δέσμευσή του να αγωνιστεί ώστε οι παράνομες υποκλοπές, η καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι επιθέσεις στις ανεξάρτητες Αρχές και η εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης να αποτελέσουν σύντομα μια κακή ανάμνηση, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) στις Βρυξέλλες, με θέμα το κράτος δικαίου στην ΕΕ και ειδικότερα στην Ελλάδα, την Ισπανία και τη Μάλτα.Τη δέσμευσή του να αγωνιστεί ώστε οι παράνομες υποκλοπές, η καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι επιθέσεις στις ανεξάρτητες Αρχές και η εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης να αποτελέσουν σύντομα μια κακή ανάμνηση, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματο
Διαβάστε το στο thecaller.gr