Δραπετσώνα: «Ήθελε να μου κόψει τον λαιμό με το μαχαίρι»
23:08 - 29/03/2023
«Με εκβιάζει με το παιδί, το δηλητηριάζει» καταγγέλλει η 45χρονη από τη Δραπετσώνα που βιάστηκε από τον σύζυγό της.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δραπετσώνα: Συγκλονίζει θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της - «Ήθελε να μου κόψει τον λαιμό με το μαχαίρι»
Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της 45χρονης στη Δραπετσώνα, που έπεσε θύμα κακοποίησης
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά«Ήθελε να μου κόψει τον λαιμό με το μαχαίρι»
«Με εκβιάζει με το παιδί, το δηλητηριάζει» καταγγέλλει η 45χρονη από τη Δραπετσώνα που βιάστηκε από τον σύζυγό της.
Διαβάστε το στο tanea.grΔραπετσώνα: «Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε και πήγε να μου κόψει τον λαιμό με το μαχαίρι, ζω από θαύμα»
Συνταρακτική είναι η μαρτυρία της 45χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Δραπετσώνα. Ο άνδρας τη βίασε, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star σημειώνοντας πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας του 15χρονου παιδιού της την κακοποίησε με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο. Όπως είπε της επιτέθηκε, όταν του ζήτησε να χωρίσουν. «Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με σκοτώσει! Πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα, με τράβηξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να μου κόψει τον λαιμό», δήλωσε η γυναίκα που
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔραπετσώνα: Συγκλονίζει το θύμα βιασμού από τον σύζυγό της - «Ήθελε να μου κόψει τον λαιμό με το μαχαίρι»
Σοκάρει η μαρτυρία της 45χρονης στη Δραπετσώνα, που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος τη βίασε, την χτύπησε και τη τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό, με αποτέλεσμα η ζωή του θύματος να κινδυνεύσει.
Διαβάστε το στο thebest.gr