Διάλογοι σοκ των Πακιστανών τρομοκρατών με τον «καθοδηγητή»: «Θέλω χώρο με 50 άτομα, θα στείλω βίντεο από τα θύματα»
20:10 - 29/03/2023
Διάλογοι που σοκάρουν μεταξύ των Πακιστανών τρομοκρατών και του καθοδηγητή τους για το τρομοκρατικό χτύπημα που ετοίμαζαν στο εστιατόριο – συναγωγή στου Ψυρρή, έρχονται στο «φως». Την ίδια ώρα η ΕΥΠ με την αστυνομία ψάχνουν συνεργούς που ενδέχεται οι δύο Πακιστανοί να είχαν στην Αθήνα. Οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που θα ανατίναζαν το εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας, είναι ο 29χρονος Χουσεΐν και ο 27χρονος Χαϊντέρ. Στις συνομιλίες μεταξύ του Χαϊντέρ και του «καθοδηγητή» τους στο Ιράν, δίνονται οι εντολές για το πώς να γίνει η τρομοκρατική επίθεση. Μάλιστα, ο Πακιστανός τρομοκράτης αναφέρει ότι θέλει χώρο όπου θα βρίσκονται 40 με 50 άτομα και υπόσχεται πως θα έστελνε βίντεο και φω
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα: Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο Πακιστανών – «Θέλω χώρο με 50 άτομα, θα στείλω βίντεο με τα θύματα»
Τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα: Διάλογοι που σοκάρουν μεταξύ των Πακιστανών τρομοκρατών και του καθοδηγητή τους για το τρομοκρατικό χτύπημα που ετοίμαζαν στο εστιατόριο – συναγωγή στου Ψυρρή, έρχονται στο «φως». Την ίδια ώρα η ΕΥΠ με την αστυνομία ψάχνουν συνεργούς που ενδέχεται οι δύο Πακιστανοί να είχαν στην Αθήνα. Οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που θα ανατίναζαν το εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας, […]
Το άρθρο Τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα: Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο Πακιστανών – «Θέλω χώρο με 50 άτομα, θα στείλω βίντεο με τα θύματα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔιάλογοι σοκ των Πακιστανών τρομοκρατών με τον «καθοδηγητή»: «Θα στείλω βίντεο με τα θύματα»
Διάλογοι που σοκάρουν μεταξύ των Πακιστανών τρομοκρατών και του καθοδηγητή τους για το τρομοκρατικό χτύπημα που ετοίμαζαν στο εστιατόριο – συναγωγή στου Ψυρρή, έρχονται στο «φως». Την ίδια ώρα η ΕΥΠ με την αστυνομία ψάχνουν συνεργούς που ενδέχεται οι δύο Πακιστανοί να είχαν στην Αθήνα. Οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που θα ανατίναζαν το εστιατόριο στην […]
Το άρθρο Διάλογοι σοκ των Πακιστανών τρομοκρατών με τον «καθοδηγητή»: «Θα στείλω βίντεο με τα θύματα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr