Γιώργος Κοψιδάς: «Με φλερτάρουν πολύ συχνά οι άνδρες – Έχω το σουξέ μου στα αγόρια»
18:04 - 29/03/2023
Για τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και το φλερτ που συχνά δέχεται από τους
To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: «Με φλερτάρουν πολύ συχνά οι άνδρες – Έχω το σουξέ μου στα αγόρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κοψιδάς: Με φλερτάρουν άνδρες, μου στέλνουν μηνύματα στα social
Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, πως είχε σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Κοψιδάς: «Έχω σουξέ στα αγόρια»
Για τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και το φλερτ που συχνά δέχεται από τους άνδρες...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Κοψιδάς: Με φλερτάρουν πολύ συχνά οι άνδρες, έχω το σουξέ μου στα αγόρια
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για το φλερτ που δέχεται συχνά από άλλους άνδρες, καθώς και για την σχέση τους με τις γυναίκες, λέγοντας πως έχει… «σουξέ στα αγόρια». Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, Mega, «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και στο bullying που έχει δεχτεί: «Δέχομαι κολακευτικά σχόλια για το στέρνο μου. Έχω δεχθεί bullying για διάφορα, όπως για το πιγούνι μου που είναι έντονο», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς. Και πρόσθεσε: «Εγώ για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη, δεν μου άρεσε η εμφάνισή μου. Χωρίς να κάνω κάποια πλαστική επέμβαση, στην πορεία άρχισα να αγαπάω πιο πολύ τον εαυτό μου και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Κοψιδάς: «Έχω σουξέ στα αγόρια»
Για τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και το φλερτ που συχνά δέχεται από τους άνδρες, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στο Mega Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και στο bullying που έχει δεχτεί: «Δέχομαι κολακευτικά σχόλια για το στέρνο μου. Έχω δεχθεί bullying για διάφορα, όπως για το πιγούνι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Κοψιδάς: «Με φλερτάρουν άνδρες, μου στέλνουν μηνύματα στα social»
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή του
Διαβάστε το στο neolaia.gr