Μελίνα Κανά: «Γιατί βούρκωσες;» – Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Άκουσα τη φωνή της να μου λέει: σήκω μαμά, όλα θα πάνε καλά»
17:04 - 29/03/2023
Μία ιδιαίτερα προσωπική στιγμή εξομολογήθηκε με συγκίνηση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια […]
The post Μελίνα Κανά: «Γιατί βούρκωσες;» – Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Άκουσα τη φωνή της να μου λέει: σήκω μαμά, όλα θα πάνε καλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούρκωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου! «Το παιδί μου ήταν 3 μηνών και νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της να μου λέει: ‘’Mαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω”»
Μία ιδιαίτερα προσωπική ιστορία εξομολογήθηκε με συγκίνηση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής στην ΕΡΤ, «Στούντιο 4».Μία ιδιαίτερα προσωπική ιστορία εξομολογήθηκε με συγκίνηση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής στην ΕΡΤ, «Στούντιο 4».Ειδικότερα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, σε συζήτηση με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Μελίνα Κανά περί πίστης και εσωτερικής δύναμης σε δύσκολες στιγμές, αναφέρθηκε σε ένα δικό της περιστατικό. «Εκεί που ήμουν στο ‘’πάρτε με, σηκώστε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Άκουσα τη φωνή της να μου λέει: σήκω μαμά, όλα θα πάνε καλά»
Η Μελίνα Κανά ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Στούντιο 4” και με αφορμή μια εξομολόγησή
To άρθρο «Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Άκουσα τη φωνή της να μου λέει: σήκω μαμά, όλα θα πάνε καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr