Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της κόρης του: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι αλλά πολιτισμένα»
16:12 - 29/03/2023
Μία μακροσκελή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της κόρης του: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι αλλά πολιτισμένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεονώρας και του Σπύρου Δημητρίου: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι»
«Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της» είπε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεωνόρας: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι…»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας, με τον Σπύρο Δημητρίου. Με το διαζύγιο της κόρης σας, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, από τον Σπύρο Δημητρίου τη συμβουλεύσατε κάτι; Τίποτα απολύτως. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΖουγανέλης: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας – «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι»
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου.Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου.«Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Σπύρου Δημητρίου: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου για το διαζύγιο της κόρης
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Σπύρου Δημητρίου: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Σπύρου Δημητρίου: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου. Ο ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει αποκλειστικά στο TLIFE την είδηση, και όπως εξομολογείται στη συνέντευξή του δεν τη συμβούλευσε τίποτα μετά από αυτή την αλλαγή στην προσωπική της ζωή. Διάβασε το σχετικό απόσπασμα: […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για το διαζύγιο της κόρης του: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι»
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε τον περασμένο Φεβρουάριο η είδηση ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου πήραν διαζύγιο. Οι δυο τους έχουν αποφύγει να τοποθετηθούν σχετικά ενώ ο πατέρας της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι. Με το διαζύγιο της κόρης σας, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, από τον […]
The post Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για το διαζύγιο της κόρης του: «Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr