Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ για τις βίλες Ραγκούση και Τσίπρα – «Μη μας κουνάτε το δάχτυλο για Παπαθανάση»

13:46 - 29/03/2023

Σκληρή κόντρα στη Βουλή, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον υπουργό Ανάπτυξης  να απαντά στην αξιωματική αντιπολίτευση πως εάν επιθυμεί τον βούρκο και την τοξικότητα, τότε να απαντήσει για την βίλα Ραγκούση, την κατοικία του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο και τις επενδύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Γεωργιάδης, Το άρθρο Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ για τις βίλες Ραγκούση και Τσίπρα – «Μη μας κουνάτε το δάχτυλο για Παπαθανάση» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγρια κόντρα στη Βουλή για βίλες Ραγκούση και Τσίπρα -«Μη μου κουνάς το δάχτυλο»

Φωτιές άναψαν στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής, οι αναφορές σε ζητήματα ηθικής και βουλευτικών δανειοδοτήσεων- με αφορμή την υπόθεση της βίλας Ραγκούση- με τον Άδωνι Γεωργιάδη να διασταυρώνει τα ξίφη του με τους Σ. Φάμμελο και Χ. Μαμουλάκη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, κατηγόρησε τον συνάδελφό του Κωνσταντίνο Μαραβέγια […] The post Άγρια κόντρα στη Βουλή για βίλες Ραγκούση και Τσίπρα -«Μη μου κουνάς το δάχτυλο» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άδωνις προς ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη για Ραγκούση: «Μην μας κουνάτε το δάχτυλο για Παπαθανάση»

Σκληρή σύγκρουση έλαβε χώρα στη Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;