Γιώργος Κοψιδάς: Όταν ήμουν μικρός είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου

13:14 - 29/03/2023

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δημιουργία οικογένειας και τον γάμο, το bullying που έχει δεχθεί και για το πώς έχει στο μυαλό του την ιδανική σύντροφο. «Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: Όταν ήμουν μικρός είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χαροπαλεύει η 41χρονη στην Πάτρα που ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην σύντροφό της - «Οι γιατροί δεν δίνουν ελπίδες»

Παράθυρο για έκτακτο επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους χωρίς προσωπική διαφορά

Έκρηξη σε διυλιστήρια στη Νικομήδεια της Τουρκίας - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Αμερικανικές εκλογές 2024: Τι ώρα κλείνουν οι κάλπες και πότε θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα

Voucher 800 ευρώ σε παιδιά έως 6 ετών με αναπτυξιακές διαταραχές για θεραπευτικές συνεδρίες – Ποιοι οι δικαιούχοι

Η Άννα Κέντρικ δώρισε τα έσοδα από την ταινία της «Woman of the Hour» για φιλανθρωπικούς σκοπούς