Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κακόψυχος με προσβλητική εμφάνιση ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης»

10:50 - 29/03/2023

Για την πορεία του στη Late Night ζώνη του ANT1 μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Πρωινό To άρθρο Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κακόψυχος με προσβλητική εμφάνιση ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεσπά κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη - «Είναι κακόψυχος»

Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλόπουλου για τον παρουσιαστή - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι κακόψυχος»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντάει στις αιχμηρές δηλώσεις του Ιάσωνα ΤριανταφυλλίδηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μέσα από αιχμηρές δηλώσεις. «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες» είπε συγκεκριμένα. Τα παραπάνω κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα του «Πρωινό μας» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «To The 2Night Show είναι μια […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»