Έφη Σαρρή: «Τον χώρισα επειδή δεν έβαφε τα μαλλιά του, με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα»
10:44 - 29/03/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Έφη Σαρρή. Η τραγουδίστρια μίλησε για την ηλικία της, […]
The post Έφη Σαρρή: «Τον χώρισα επειδή δεν έβαφε τα μαλλιά του, με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Σαρρή: «Τον χώρισα επειδή δεν έβαφε τα μαλλιά του, με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα»
Για την ηλικία της, το ζευγάρι Βανδή – Μπισμπίκης, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η Έφη Σαρρή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.Για την ηλικία της, το ζευγάρι Βανδή – Μπισμπίκης, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η Έφη Σαρρή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.«Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Πού γραφεί την ηλικία μου να πάω να κάνω καμία μηνυσούλα; Έχω ακούσει ότι είμαι 80, 78 χρόνων, μια φορά δεν έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈφη Σαρρή: «Έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του – Με ενοχλεί η λευκή τρίχα»
Η Έφη Σαρρή μίλησε για την προσωπική της ζωή και την κόντρα της με το Λάκη Λαζόπουλο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
Διαβάστε το στο neolaia.grΈφη Σαρρή: "Τον χώρισα επειδή δεν έβαφε τα μαλλιά του, με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα"
"Η Βανδή με τον Μπισμπίκη μου θυμίζουν ένα άλλο ζευγάρι, τον Βοσκόπουλο με την Ζώη Λάσκαρη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr