Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη»
09:32 - 29/03/2023
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε με το χιούμορ που τη διακρίνει στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για όλα. Η […]
The post Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσια Τριφύλλη: «Εγώ ήμουν η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια»
«Στην τηλεόραση άμα φτάσεις να 40ρίσεις και μετά είσαι νεκρή και δεν στο λένε» τόνισε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη»
την κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Βάσια Τριφύλλη για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της, τους έρωτες της, την τηλεόραση και τις αισθητικές επεμβάσεις. Δείτε επίσης! “Χείμαρρος” η Βάσια Τριφύλλη για τον Σταμάτη Φασουλή: “Δεν τον συμπαθώ κιόλας. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη»
Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Βάσια Τριφύλλη με το χιούμορ που τη διακρίνειγια όλα. Η δύσκολη περίοδος της ζωής της, οι έρωτες, η τηλεόραση, οι αισθητικές επεμβάσεις…
Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Βάσια Τριφύλλη με το χιούμορ που τη διακρίνειγια όλα. Η δύσκολη περίοδος της ζωής της, οι έρωτες, η τηλεόραση, οι αισθητικές επεμβάσεις… Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νόμιζαν ότι κάνοντας τους πολύ λυπημένους αυτό εμένα με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάσια Τριφύλλη: «Ήμουν η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια, δεν ξεχωρίζω καμία άλλη»
Βάσια Τριφύλλη: «Δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν»
Διαβάστε το στο pagenews.grΒάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη»
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και την περίοδο που νόησε από καρκίνο. H ίδια ανέφερε στην κάμερα του Happy Day: «Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νομίζοντας πως κάνοντας τους πολύ λυπημένους, ότι αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει […]
The post Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr