Συγκλονίζει η Ελένη Πέτα για τον αδελφό της – “Νιώθω καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια”

12:12 - 01/02/2020

Την Ελένη Πέτα συνάντησε η κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και η δημοσιογράφος Ειρήνη Αρβανίτη, με αφορμή το νέο κύκλο live […] The post Συγκλονίζει η Ελένη Πέτα για τον αδελφό της – “Νιώθω καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Πέτα: «Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια»

Η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αδελφού της που έχασε τη ζωή του

Διαβάστε το στο in.gr

Ελένη Πέτα: «Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια»

Η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αδελφού της που έχασε τη ζωή του

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η Ελένη Πέτα μιλά για τον θάνατο του αδελφού της: «Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια»

Στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Ελένη Πέτα με αφορμή το νέο κύκλο live εμφανίσεων της, στην αγαπημένη της γειτονιά στο Περιστέρι. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Πέτα: Νιώθω καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια (VIDEO)

Για την απώλεια του αδερφού της μίλησε η Ελένη Πέτα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τις δυσκολίες που πέρασε εκείνη την περίοδο. Παράλληλα μίλησε και για τις σχέσεις της με τον Παντελή Καναράκη και την Δέσποινα Βανδή. “Το έχω ξαναπεί και πρόσφατα στη ζωή μου το γιατί σε μένα… Δεν πρέπει να λέγεται” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Πέτα. “Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο ατύχημα με μηχανή. Ήμουν από πίσω και ακολουθούσα εγώ. Πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί και δυστυχώς έγινε έτσι”. “Τον έκλεισε ένα φορτηγό αλλά δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε δηλαδή το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον βαθμό αυτόν τουλάχιστον. Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν ενώνεται αυτό το πράγμα που έχει

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»