Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άνοιξε τη ρόμπα μου έδειξε το στήθος της»

18:14 - 28/03/2023

Ο Γιώργος Λιάνης είχε ερωτική σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άνοιξε τη μεταξένια ρόμπα και μου έδειξε το στήθος της

Στην άγνωστη ερωτική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Γιώργος Λιάνης. Και αναφέρθηκε σε μια πολύ προσωπική στιγμή. Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή Τετ α Τετ και εκεί μίλησε για τη σύντομη ερωτική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άνοιξε τη μεταξένια ρόμπα και μου έδειξε το στήθος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη σύντομη σχέση που είχε με την ηθοποιό.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Λιάνης για Βουγιουκλάκη: Άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της

Για την ερωτική σχέση που είχε με την Αλικη Βουγιουκλάκη μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος ο Γιώργος Λιάνης. «Η Αλίκη ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά. «Με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”. Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία». «Μου λέει “Πάρ’ το” ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Κόμπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Λιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε τη ρόμπα που φορούσε, μου έδειξε το στήθος της και μου είπε παρ’το»

Ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» για την προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, μιλώντας για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αποκάλυψε ότι είχε ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ περιέγραψε και μία από τις συναντήσεις τους. Ο Γιώργος […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λιάνης για Βουγιουκλάκη: Άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της – «Είχε χωρίσει τότε» [Βίντεο]

Για την ερωτική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος ο Γιώργος Λιάνης. «Η Αλίκη ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι […] Το άρθρο Λιάνης για Βουγιουκλάκη: Άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της – «Είχε χωρίσει τότε» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λιάνης για Βουγιουκλάκη: Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει «πάρτο»

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Λιάνης και μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.Στην εκπομπή «Τετ α τετ» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Λιάνης και μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποκαλύψεις φωτιά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άνοιξε τη ρόμπα μου έδειξε το στήθος της και μου είπε…

Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, από την οποία μάλιστα προέκυψαν άγνωστα, ενδιαφέροντα σημεία. Ένα από αυτά λοιπόν είχε να κάνει με την ερωτική σχέση, που είχε ο δημοσιογράφος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα τον διεκδικούσε με τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρώην βουλευτής Φλωρίνης Γιώργος Λιάνης για Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» ήταν ο Γιώργος Λιάνης και μίλησε για την προσωπική του ζωή προβαίνοντας σε αποκαλύψεις. Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανοίγει τη ρόμπα δείχνει το στήθος και λέει παρ΄το»

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ “η Αιμιλία είναι πιο όμορφη”.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Μοντέλο πήγε στο νοσοκομείο με κράμπες και πέθανε - Η ανατριχιαστική αιτία θανάτου

Super League: Τα highlights από τις νίκες ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού

Μυστηριώδης πυραμίδα κάτω από τους πάγους στην Ανταρκτική

Ιωάννινα: Σύλληψη 35χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Greek Basketball League: Έριξε 20άρα σε Προμηθέα η ΑΕΚ - Ανάσα για Άρη - Αποτελέσματα και βαθμολογία

Βρετανία: Ο Στάρμερ απέπεμψε τον υφυπουργό Υγείας για προσβλητικά μηνύματα