Παντελής Τουτουντζής: «Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
12:08 - 28/03/2023
Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist μίλησε στη ρεπόρτερ Μένια Κούκου και […]
The post Παντελής Τουτουντζής: «Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
«Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου» είπε ο makeup artist για την τραγουδίστρια - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠαντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: Ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου
«Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου» είπε ο makeup artist για την τραγουδίστρια.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠαντελής Τουτουντζής: «Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
«Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου...»
Διαβάστε το στο in.grΤουτουντζής: Η Φουρέιρα του πρόσφερε όλα της τα λεφτά για να καταφέρει να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του
Στην σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα η οποία έγινε και νονά των παιδιών του, αναφέρθηκε ο make up artist Παντελής Τουτουντζής σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στο περιοδικό Antivirus και τόνισε πως στη μάχη που έδωσε να γίνει πατέρας με τον σύντροφό του, είχε την αμέριστη στήριξη της τραγουδίστριας η οποία δεν τον άφησε στιγμή να «λυγίσει». «Θέλω να σου μιλήσω για την Ελένη, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε όλη την προσπάθεια και γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μας. Ήταν η φιλική αγκαλιά στην οποία έκλαιγα, όταν το πράγμα δεν πήγαινε καλά» τόνισε ο make up artist και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο η τραγουδίστρια του είπε πως όσα χρήματα έχει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος ρωτήθηκε για τη φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα και τον τρόπο που η ίδια τον στήριξε στην προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του. «Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαντελής Τουτουντζής: «Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος ρωτήθηκε και για την στενή φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα.Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος ρωτήθηκε και για την στενή φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα.«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου είναι και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαντελής Τουτουντζής: «Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής έκανε τις νέες του δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τις αποκαλύψεις
To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: «Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠαντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
«Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου» είπε ο makeup artist
Διαβάστε το στο neolaia.grΤουτουντζής για Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει όλα τα λεφτά που έχει για να γίνουμε γονείς»
Η στήριξη της Ελένης Φουρέιρα στο να αποκτήσει ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφο του παιδιά.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠαντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος ρωτήθηκε για τη φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα και τον τρόπο που η ίδια τον στήριξε στην προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του. Διαβάστε τη συνέχεια στο govastiletto.gr
The post Παντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Ήθελε να μας δώσει όλα της τα λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr