Νίνο: Γράφω καθημερινά ημερολόγιο, θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου

07:14 - 28/03/2023

Ο Νίνο σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη στάση του απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και μια ακόμη πιο σπάνια αναφορά στα δύο του παιδιά.Ο Νίνο Ξυπολιτάς βρέθηκε στο The 2Night Show, μαζί με τον Νικηφόρο με τον οποίο συνεργάζονται στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται. Ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ όσα χρόνια εργάζεται στη δουλειά του και στην προσωπική του ζωή. Αυτό όπως είπε είχε κάποιο κόστος. Βέβαια όπως ομολόγησε δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις παρά μόνο για τη δουλειά του: «Δεν κλείνομαι μέσα, απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίνο: «Γράφω ημερολόγιο καθημερινά, θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35»

«Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό, κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω» ανέφερε στο μεταξύ ο τραγουδιστής - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίνο: «Γράφω ημερολόγιο για τη ζωή μου – Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου»

Ο Νίνο σε μία σπάνια συνέντευξή του στο «The 2Night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Nίνο: «Γράφω σε ημερολόγιο τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους»

Ο Νίνο Ξυπολιτάς έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ όσο αφορά στην καριέρα και τη δουλειά του, Τη Δευτέρα βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show. Μάλιστα στη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν μαζί με τον Νικηφόρο. Ο Νίνο που έγινε γνωστός από το πρώτο Fame Story δεν δίστασε να μιλήσει για τους δικούς του «δαίμονες»: «Δεν […] The post Nίνο: «Γράφω σε ημερολόγιο τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά