Τζόρτζ Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με γονείς που κατάγονται από Θήβα και Καρπενήσι» (vid)

23:06 - 27/03/2023

Ο Τζορτζ Πάπας μίλησε για την πορεία του στον Ολυμπιακό φέτος, τους στόχους του αλλά και την καταγωγή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός – Τζορτζ Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με πατέρα από τη Θήβα και μητέρα από το Καρπενήσι»

Ο Τζορτζ Πάπας ήρθε φέτος στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ για τον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνει 100% Έλληνας, εξηγώντας ότι τόσο η μητέρα του, όσο και ο πατέρας του είναι από τη χώρα μας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Πάπας αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι φόρεσε για πρώτη φορά τη ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός – Τζορτζ Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με πατέρα από τη Θήβα και μητέρα από το Καρπενήσι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζορτζ Πάπας: «Οι γονείς μου κατάγονται από Θήβα και Καρπενήσι»

Ο Τζορτζ Πάπας μίλησε για την πορεία του στον Ολυμπιακό φέτος, τους στόχους του αλλά και την καταγωγή του.

Διαβάστε το στο in.gr

Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με γονείς που κατάγονται από Θήβα & Καρπενήσι» (vid)

Ο Γιώργος Παπαθανασίου, κατά κόσμον Τζορτζ Πάπας μιλά για την καταγωγή των γονιών του και την αμιγώς ελληνική ψυχολογία του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα θητεία του στους «ερυθρόλευκους», στη χημεία των παικτών και τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ: Διαβάστε περισσότερα The post Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με γονείς που κατάγονται από Θήβα & Καρπενήσι» (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)