Τζόρτζ Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με γονείς που κατάγονται από Θήβα και Καρπενήσι» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολυμπιακός – Τζορτζ Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με πατέρα από τη Θήβα και μητέρα από το Καρπενήσι»
Ο Τζορτζ Πάπας ήρθε φέτος στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ για τον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνει 100% Έλληνας, εξηγώντας ότι τόσο η μητέρα του, όσο και ο πατέρας του είναι από τη χώρα μας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Πάπας αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι φόρεσε για πρώτη φορά τη ... Περισσότερα
To άρθρο Ολυμπιακός – Τζορτζ Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με πατέρα από τη Θήβα και μητέρα από το Καρπενήσι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤζορτζ Πάπας: «Οι γονείς μου κατάγονται από Θήβα και Καρπενήσι»
Ο Τζορτζ Πάπας μίλησε για την πορεία του στον Ολυμπιακό φέτος, τους στόχους του αλλά και την καταγωγή του.
Διαβάστε το στο in.grΠάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με γονείς που κατάγονται από Θήβα & Καρπενήσι» (vid)
Ο Γιώργος Παπαθανασίου, κατά κόσμον Τζορτζ Πάπας μιλά για την καταγωγή των γονιών του και την αμιγώς ελληνική ψυχολογία του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα θητεία του στους «ερυθρόλευκους», στη χημεία των παικτών και τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ: Διαβάστε περισσότερα
The post Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με γονείς που κατάγονται από Θήβα & Καρπενήσι» (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr