Κώστας Χαρδαβέλλας: Πρότεινα την εκπομπή με τους εξωγήινους και τρελαθήκαμε με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε
21:26 - 27/03/2023
“Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι όλη μέρα στο σχολείο συζητούσαν για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και να κάνω μία εκπομπή με αυτό το θέμα” δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στον Αλέξη Μίχα μέσα από το “Vintage Stories” του Πάμε Δανάη. «Την εκπομπή αυτή, ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Χαρδαβέλλας: Πρότεινα την εκπομπή με τους εξωγήινους και τρελαθήκαμε με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Χαρδαβέλλας: Πρότεινα την εκπομπή με τους εξωγήινους και τρελαθήκαμε με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε
“Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι όλη μέρα στο σχολείο συζητούσαν για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και να κάνω μία εκπομπή με αυτό το θέμα” δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στον Αλέξη Μίχα μέσα από το “Vintage Stories” του Πάμε Δανάη. «Την εκπομπή αυτή, τους […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΚώστας Χαρδαβέλλας: Πρότεινα την εκπομπή με τους εξωγήινους και τρελαθήκαμε με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε
“Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι όλη μέρα στο σχολείο συζητούσαν για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και να κάνω μία εκπομπή με αυτό το θέμα” δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στον Αλέξη Μίχα μέσα από το “Vintage Stories” του Πάμε Δανάη. «Την εκπομπή αυτή, …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr