Κώστας Χαρδαβέλλας: Πρότεινα την εκπομπή με τους εξωγήινους και τρελαθήκαμε με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε

21:26 - 27/03/2023

“Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι όλη μέρα στο σχολείο συζητούσαν για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και να κάνω μία εκπομπή με αυτό το θέμα” δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στον Αλέξη Μίχα μέσα από το “Vintage Stories” του Πάμε Δανάη. «Την εκπομπή αυτή, ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Χαρδαβέλλας: Πρότεινα την εκπομπή με τους εξωγήινους και τρελαθήκαμε με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Χαρδαβέλλας: Πρότεινα την εκπομπή με τους εξωγήινους και τρελαθήκαμε με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε

“Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι όλη μέρα στο σχολείο συζητούσαν για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και να κάνω μία εκπομπή με αυτό το θέμα” δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στον Αλέξη Μίχα μέσα από το “Vintage Stories” του Πάμε Δανάη. «Την εκπομπή αυτή, τους […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

“Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι όλη μέρα στο σχολείο συζητούσαν για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και να κάνω μία εκπομπή με αυτό το θέμα” δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στον Αλέξη Μίχα μέσα από το “Vintage Stories” του Πάμε Δανάη. «Την εκπομπή αυτή, …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιώργος Αμούτζας: «Η Τάνια Μπρεάζου είναι ένα σπουδαίο παιδί, δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια»

Κόκκινα Δάνεια: Μέσα στο 2025 το εξελιγμένο καθεστώς διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους

Καιρός: Χιόνια μέχρι το Μον Παρνές «βλέπει» ο Γιώργος Τσατραφύλλιας – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Συγκινεί ο Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Εύχομαι το 2025 να σταθώ όρθιος και να χτυπήσω το τύμπανο της Τούμπας»

Εορταστικές αγορές με κέρδος 15% payzy cashback σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η έκπληξη στον γιο τους Πάρη και η επική αντίδρασή του