Βρετανία: Ο 37χρονος Χάμζα Γιούσαφ αναμένεται να εκλεγεί νέος πρωθυπουργός

19:30 - 27/03/2023

Ο 37χρονος Χάμζα Γιούσαφ θα διαδεχθεί τη Νίκολα Στέρτζον στην ηγεσία του σοσιαλδημοκρατικού αυτονομιστικού Εθνικού Κόμματος (SNP) της Σκωτίας.   Ο Γιούσαφ ήταν στενός συνεργάτης της Στέρτζον, που του είχε αναθέσει το υπουργείο Υγείας στην κυβέρνησή της. Είναι ο πρώτος μουσουλμάνος που αναλαμβάνει την ηγεσία ενός μεγάλου πολιτικού κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου και αύριο αναμένεται να ... Περισσότερα To άρθρο Βρετανία: Ο 37χρονος Χάμζα Γιούσαφ αναμένεται να εκλεγεί νέος πρωθυπουργός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κατέρρευσε γέφυρα με αυτοκίνητα και τρένο στη Ρωσία – Φόβοι για πολλά θύματα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σχολίασε στα social media την κατάκτηση του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν σήκωσε το Champions League – Η απονομή του τροπαίου στην «Allianz Arena»

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Το ετήσιο εισόδημα 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων και οι πηγές εσόδων της εκλεκτής του Τραμπ

Παρί Σεν Ζερμέν: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών μετά την κατάκτηση του Champions League

Κώστας Τσουρός: Κι εγώ έχω τα τραύματά μου από τους γονείς μου, που με ακολουθούν μέχρι και τώρα