Παραιτήθηκε η Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών: Καταπέλτης η επιστολή στην Κεραμέως
19:10 - 27/03/2023
Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής από το ΙΚΥ της η Μαρία-Ζωή Φουντοπούλου.Την παραίτησή της από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) υπέβαλε στην υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Μαρία Ζωή Φουντοπούλου. Η κα Φουντοπούλου τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση στις 18 Αυγούστου 2022, με απόφαση της υπουργού Παιδείας, μετά από σχετική προκήρυξη του ΙΚΥ. Σύμφωνα με το alfavita η κ. Φουντοπούλου υπέβαλε την πρώτη παραίτηση με επιστολή μιας σελίδας στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Νίκης Κεραμέως στις 30 Ιανουαρίου. Αφού δεν έλαβε καμία γραπτή ή τηλεφωνική απάντηση ακολούθησε δεύτερη επιστολή παραίτησης στις 3 Μαρτίου κα
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παραίτηση-βόμβα της Γενικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών - Κόλαφος η επιστολή της στην Κεραμέως
Eπιστολή παραίτησης στην υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ν. Κεραμέως, από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.
Διαβάστε το στο thebest.grΙΚΥ: Παραιτήθηκε η Γενική Διευθύντρια – «Καμία παρατυπία» απαντά ο πρόεδρος
Η Μαρία Ζωή Φουντοπούλου κάνει λόγο για «ομιχλώδη διαδικασία που υιοθετείται στον τομέα των προμηθειών, για συνεδριάσεις του ΔΣ χωρίς διαδικασίες διασφάλισης της εγκυρότητας, για αξιολογητές μη συναφών γνωστικών αντικειμένων».
Διαβάστε το στο neolaia.grΠαραίτηση-βόμβα της Γενικής Διευθύντριας του ΙΚΥ - Κόλαφος η επιστολή της στην Κεραμέως
Σοβαρές καταγγελίες για κακοδιαχείριση στο ΙΚΥ καταγγέλλει η Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Μαρία-Ζωή Φουντοπούλου. Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής της.
Διαβάστε το στο fosonline.gr“Βόμβα” από τη Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών-Παραιτήθηκε καταγγέλοντας κακοδιοίκηση
Η υπηρεσιακή μου εντιμότητα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το Πανεπιστημιακό μου ήθος έχουν κλονισθεί, αφότου διεπίστωσα τις ως άνω παρανομίες, και εξ αυτών των λόγων, εμμένω στην ήδη υποβληθείσα παραίτησή μου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr