Ενωμένα και μαζικά ο Ελληνισμός του Σίδνεϊ τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
13:24 - 27/03/2023
“Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου και την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους Έλληνες στο Σίδνεϊ, και στη Μελβούρνη,…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα Κατηχητικά Σχολεία της Καρδίτσας τίμησαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
Την δεσποτικοθεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την εθνική επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου 1821 τίμησαν με μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση τα Κατηχητικά Σχολεία της Καρδίτσας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσας.
Το άρθρο Τα Κατηχητικά Σχολεία της Καρδίτσας τίμησαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΕνωμένα και μαζικά ο Ελληνισμός του Σίδνεϊ τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
“Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου και την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους Έλληνες στο Σίδνεϊ, και στη Μελβούρνη, που είχαν τη θέληση να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας”, δήλωσε στον Νέο Κόσμο ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου εξακολουθεί να εμπνέει τον Ελληνισμό όπου γης […]
The post Ενωμένα και μαζικά ο Ελληνισμός του Σίδνεϊ τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr