Σοφία Χατζηπαντελή: «Ίσως μια μέρα επιστρέψω στο GNTM»

12:18 - 27/03/2023

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρέθηκε στην Κύπρο για μια νέα δουλειά και ξεκαθάρισε τις φήμες που υπήρξαν περί πρότασης για το My style rocks. «Είμαι ενθουσιασμένη που γύρισα στην Κύπρο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και έχω λίγο άγχος». Όπως είπε, κάτι τέτοιο το ακούει πρώτη φορά. Επιπλέον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν της γινόταν πρόταση να επέστρεφε […] The post Σοφία Χατζηπαντελή: «Ίσως μια μέρα επιστρέψω στο GNTM» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Χατζηπαντελή για GNTM: «Μπορεί να επιστρέψω κάποια στιγμή»

Η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να πέρασε για πολύ λίγο από το GNTM, ωστόσο κατάφερε να «κερδίσει» το τηλεοπτικό κοινό. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τη συνάντησε στην Κύπρο, όπου βρίσκεται για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κι εκείνη μίλησε για το GNTM, αλλά και το My Style Rocks. Όσον αφορά το look της το οποίο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοφία Χατζηπαντελή: «Μπορεί να επιστρέψω στο GNTM» – Τι είπε για το My Style Rocks

Η Σοφία Χατζηπαντελή μετά το τέλος του GNTM επέστρεψε στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις επαγγελματικές To άρθρο Σοφία Χατζηπαντελή: «Μπορεί να επιστρέψω στο GNTM» – Τι είπε για το My Style Rocks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοφία Χατζηπαντελή: «Μπορεί να επιστρέψω κάποια στιγμή στο GNTM»

Η Σοφία Χατζηπαντελή ξεκαθάρισε το αν έχει δεχτεί τελικά κάποια πρόταση για το «My Style Rocks».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»