Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού δεν με αγαπάει όσο την αγαπάω εγώ, δεν νοιάζεται»
10:24 - 27/03/2023
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε, μεταξύ […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού δεν με αγαπάει όσο την αγαπάω εγώ, δεν νοιάζεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού δεν με αγαπάει όσο την αγαπάω εγώ, δεν νοιάζεται»
Για τον Φρέντυ Γερμανό και την Ναταλία Γερμανού, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.Για τον Φρέντυ Γερμανό και την Ναταλία Γερμανού, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.«Εξαφανίστηκαν όλοι μετά τον θάνατο του Φρέντυ, με εγκατέλειψαν. Ο Φρέντυ μου έλεγε “τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό”. Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ιωαννίδου: "Η Ναταλία Γερμανού δεν με αγαπάει όσο την αγαπάω εγώ, δεν νοιάζεται"
"Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr