Ο Πινέδα της ΑΕΚ σκόραρε με το Μεξικό μετά από ενάμιση χρόνο (vid)

08:40 - 27/03/2023

Μετά τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Ορμπελίν Πινέδα χρίστηκε ξανά σκόρερ με την εθνική Μεξικού, στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Τζαμάικα που σφράγισε την πρόκριση της χώρας του στα τελικά του Nations League της CONCACAF.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πινέδα της ΑΕΚ σκόραρε με το Μεξικό

Βασικός και σκόρερ ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ με το Μεξικό στο 2-2 με την Τζαμάικα στο «Αζτέκα» τα ξημερώματα. Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, Πινέδα, ήταν στην ενδεκάδα του Μεξικό και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 στο 17ο λεπτό, ενώ αντικαταστάθηκε στο 63′ από τον Ντιέγκο Λαϊνές, στο ματς για την τελευταία ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πινέδα της ΑΕΚ σκόραρε με το Μεξικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Πινέδα σκόραρε με το Μεξικό ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Πινέδα σκόραρε με το Μεξικό ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο 27/03/2023 Επιστροφή στην εθνική μετά το Μουντιάλ, επιστροφή και στα γκολ για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο μέσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στην Τζαμάικα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του CONCACAF Nations League και στο 17ο λεπτό επωφελήθηκε από τις κόντρες και πλάσαρε από τη μικρή περιοχή για την ισοφάριση σε 1-1. Αυτό ήταν το έκτο του γκολ συνολικά με το εθνόσημο και πρώτο μετά τον Σεπτέμβριο του 2021, δηλαδή μετά από κάτι παραπάνω από ενάμιση χρόνο. Στο φινάλε οι Μεξικανοί δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο (εν μέσω ισχυρών ανέμων που είχαν ως συνέπεια ν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Το κορυφαίο μοντέλο του OnlyFans έδειξε σε stream το απίστευτο ποσό που έβγαλε από την πλατφόρμα μέσα σε τρία χρόνια (vid)

Λορέντζο Μπράουν: «Σπουδαίοι παίκτες οι Όσμαν, Γιούρτσεβεν, με βοηθάει πολύ ο Σλούκας»

ΑΕΚ-Βόλος: Γκολ ο Κάλενς, ακυρώθηκε για οφ σάιντ του Πήλιου (vid)

ΑΕΚ - Βόλος: Οι δυο στιγμές της έντασης των παικτών και οι κίτρινες σε Μύγα και Πιερό (vid)

Η βρετανική Sun ρίχνει φως στο «κολαστήριο» της Γυάρου: Από «νησί του διαβόλου» σε... τουριστικό προορισμό 

Μπεργκ: «Χρειαζόμαστε καλύτερα τελειώματα, στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε»