Ώρα πληρωμής για τις συντάξεις Απριλίου 2023 – Πότε μπαίνουν τα λεφτά

05:26 - 27/03/2023

Ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΕΦΚΑ η πληρωμή των συντάξεων Απριλίου 2023. Αφορά στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, αλλά με την εμβόλιμη πληρωμή 200 ευρώ – 300 ευρώ στους συνταξιούχους λόγω «προσωπικής διαφοράς». Αναλυτικά, από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν, την εβδομάδα 27 ως 31 Μαρτίου, οι εξής πληρωμές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα: Την […] The post Ώρα πληρωμής για τις συντάξεις Απριλίου 2023 – Πότε μπαίνουν τα λεφτά appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στα ATM οι συνταξιούχοι για συντάξεις Απριλίου – Μαίου 2023

Όσοι συνταξιούχοι έχουν άθροισμα κύριων συντάξεων από 1.100 έως 1.600 ευρώ τον μήνα, έχουν προσωπική διαφορά και ωφελήθηκαν μόνο από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης κατά μέσο όρο με 111 ευρώ ετησίως. Οι συνταξιούχοι αυτοί είναι 300.000 και θα λάβουν 250 ευρώ. Το άρθρο Στα ATM οι συνταξιούχοι για συντάξεις Απριλίου – Μαίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Συντάξεις Aπριλίου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα

Οι συντάξεις Απριλίου 2023 των μη μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα πρέπει να πληρωθούν την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα Μαρτίου 2023 και η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων θα γίνει στην ίδια ημερομηνία αντίστοιχα Το άρθρο Συντάξεις Aπριλίου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ κάνουν έκκληση για κατάπαυση πυρός στον Λίβανο στέλνοντας όπλα 8,7 δις στο Ισραήλ!

Ο Ερντογάν πάει στη σύνοδο κορυφής των BRICS και θα συναντηθεί με τον Πούτιν

«Ο Ερντογάν καθορίζει την ατζέντα των ελληνοτουρκικών»! Σωτήρης Σιδέρης

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και ο “αντι-drone” θόλος 4 επιπέδων… του Δένδια!

Δεν άντεξε στην Πόλη ο ΠΑΟΚ-Βίντεο από την αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ

Λιβύη 5 νεκροί, ένας χρόνος καμία ευθύνη! Το θέμα στη Βουλή με 5 ερωτήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την ύποπτα σιωπηλή κυβέρνηση