Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ξέρω αν οι Παξοί θα είναι πια το ίδιο νησί μετά την επιτυχία του Maestro»
18:48 - 26/03/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ξέρω αν οι Παξοί θα είναι πια το ίδιο νησί μετά την επιτυχία του Maestro» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ξέρω αν οι Παξοί θα είναι πια το ίδιο νησί μετά την επιτυχία του Maestro»
«Από τις… 5 Μαϊου δεν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα στους Παξούς λόγω της επιτυχίας της σειράς»
Διαβάστε το στο in.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ξέρω αν οι Παξοί μετά την επιτυχία του Maestro, θα είναι πια το ίδιο νησί»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα που προβλήθηκε στον Astra Tv.
Διαβάστε το στο thebest.grΑντίνοος Αλμπάνης: "Δεν ξέρω αν οι Παξοί θα είναι πια το ίδιο νησί μετά την επιτυχία του Maestro"
"Δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε τόπο τόσο μεγάλη βοήθεια και τόσο μεγάλη ανοχή από τους ντόπιους"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr