Στάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»

12:26 - 26/03/2023

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ […] The post Στάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Σχίζας για Δάντη - «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ...»

Survivor All Star: Απαντήσεις και για όσα συμβαίνουν εκτός ριάλιτι έδωσε ο Στάθης ΣχίζαςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σχίζας για Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη» [Βίντεο]

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Δάντη. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε αρχικά: «Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο […] Το άρθρο Σχίζας για Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σχίζας για Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Δάντη.Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Δάντη.Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε αρχικά: «Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο παιχνίδι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»

«Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»