Στάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»
12:26 - 26/03/2023
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ […]
The post Στάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Σχίζας για Δάντη - «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ...»
Survivor All Star: Απαντήσεις και για όσα συμβαίνουν εκτός ριάλιτι έδωσε ο Στάθης ΣχίζαςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣχίζας για Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη» [Βίντεο]
Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Δάντη. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε αρχικά: «Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο […]
Το άρθρο Σχίζας για Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣχίζας για Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»
Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Δάντη.Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Δάντη.Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε αρχικά: «Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο παιχνίδι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτάθης Σχίζας για Χρήστο Δάντη: «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»
«Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr