Αρνητικά ρεκόρ 30 και 20 ετών για Παναθηναϊκό

00:32 - 26/03/2023

Ο Παναθηναϊκός δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο μπασκετικό τμήμα κάτι που φυσικά έρχεται να επιβεβαιώσει και η στατιστική. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα από την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με 77-73, την τρίτη σερί μετά από αυτές από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Και οι δύο παραπάνω αρνητικές επιδόσεις, […] The post Αρνητικά ρεκόρ 30 και 20 ετών για Παναθηναϊκό appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ατακάρα Μακέντα για Παναθηναϊκό

Ατακάρα Μακέντα για Παναθηναϊκό 26/03/2023 Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν ξεχνάει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενά του μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην πατρίδα του, με τον Ιταλό στράικερ να σημειώνει ότι το τριφύλλι αποτελεί τον πιο σημαντικό σταθμό στην καριέρα του με βάση τα στατιστικά. «Ναι, έχω περάσει από πολλές φάσεις τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου ως δανεικός, αλλά μετά ήρθαν τέσσερα πολύ σημαντικά χρόνια στον Παναθηναϊκό, όπου τα πήγα πολύ καλά. Ίσως ήταν το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου σε αριθμούς και διάρκεια», ήταν τα λόγια  του. Παράλληλα, ο Μακέντα αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, όσο και

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι