J2US – Βίκυ Σταυροπούλου: «Να πω και εγώ χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη»
22:30 - 25/03/2023
Χρόνια πολλά ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη η Βίκυ Σταυροπούλου, την ώρα του live του J2US, γιατί αλλιώς «θα έχει θέμα με τη Δανάη», δηλαδή την κόρη της που παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Αν και το J2US προβάλλεται ζωντανά στην τηλεόραση του ALPHA, αυτό δεν σταμάτησε τη Βίκυ Σταυροπούλου να ευχηθεί στον Βαγγέλη ... Περισσότερα
To άρθρο J2US – Βίκυ Σταυροπούλου: «Να πω και εγώ χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Σταυροπούλου: «Χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί θα έχω θέμα με τη Δανάη» (vid)
Η ηθοποιός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον στιχουργό του τραγουδιού της Νατάσσας Θεοδωρίδου και πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Διαβάστε το στο GazzettaΒΙΝΤΕΟ: Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη
26/03/2023
Αν και το J2US προβάλλεται ζωντανά στην τηλεόραση του ALPHA, αυτό δεν σταμάτησε τη Βίκυ Σταυροπούλου να ευχηθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και του MEGA, καθώς η Δανάη Μπάρκα παρουσιάζει την καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.
Αφορμή για τις ευχές της Βίκυς Σταυροπούλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη στάθηκε αφενός ότι το χθεσινό J2US προβλήθηκε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής κι αφετέρου ότι είναι ο στιχουργός του τραγουδιού της Νατάσσας Θεοδωρίδου που ερμήνευσαν η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης.
Δείτε το στιγμιότυπο:
Διαβάστε το στο filathlos.gr