Σάκης Ρουβάς: Πήρε νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου

16:40 - 24/03/2023

Η μεγάλη αγάπη που έχει βρει ο Σάκης Ρουβάς εκτός σκηνής, είναι το βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου. Η πολεμική τέχνη με τις απαιτητικές τεχνικές είναι η δραστηριότητα στην οποία αφιερώνεται εδώ και χρόνια. Οι κόποι του αποδίδουν, όπως και οι προπονήσεις με τον Κώστα Κατσινόπουλο. Ο Σάκης Ρουβάς πήρε νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, τη […] The post Σάκης Ρουβάς: Πήρε νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σάκης Ρουβάς με νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου – Επικό πείραγμα από τους συναθλητές του

Ο Σάκης Ρουβάς απέκτησε νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου και οι συναθλητές του είχαν κάτι να του τραγουδήσουν.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Σάκης Ρουβάς με νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου

Ο Σάκης Ρουβάς απέκτησε νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου και οι συναθλητές του είχαν κάτι να του τραγουδήσουν.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σάκης Ρουβάς: Mε νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου – «Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται…»

Ο Σάκης Ρουβάς δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.Ο Σάκης Ρουβάς δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται εμφανώς συγκινημένος για τη νέα του ζώνη στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου. «Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούρια μου ζώνη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σάκης Ρουβάς: Περήφανος για τη νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο jiu-jitsu

Ο Σάκης Ρουβάς είναι κάτοχος ζώνης brajilian jiu-jitsu. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο σταρ με ένα βίντεο στο Instagram καθώς δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του για το επίτευγμά του. “Η χαρά και η συγκίνησή μου δεν κρύβονται! Δεν είναι τόσο για την καινούργια μου ζώνη στο brajilian jiu jitsu, όσο […] The post Σάκης Ρουβάς: Περήφανος για τη νέα ζώνη στο βραζιλιάνικο jiu-jitsu appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»