Ελένη Καρακάση σε Μενεγάκη: «Κοίταξες τον σύζυγό μου και ξέχασε πώς τον λένε»

15:56 - 24/03/2023

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός, μάλιστα, θύμισε στην παρουσιάστρια και την πρώτη τους […] The post Ελένη Καρακάση σε Μενεγάκη: «Κοίταξες τον σύζυγό μου και ξέχασε πώς τον λένε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έμεινε» η Μενεγάκη: «Κοίταξες τον σύζυγό μου και ξέχασε πώς τον λένε»

Ελένη: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα (24/3) η Ελένη Καρακάση και μίλησε για όλους και για όλα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Καρακάση σε Μενεγάκη: «Κοίταξες τον σύζυγό μου και ξέχασε πώς τον λένε» – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA βρέθηκε σήμερα η Ελένη Καρακάση.Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA βρέθηκε σήμερα η Ελένη Καρακάση.«Είναι πάρα πολλά τα χρόνια και πριν κάνω τηλεόραση. Ήταν ακριβώς 20 χρόνια πίσω. Ήμουν στο θέατρο με την κυρία Ντενίση, το 2003, και μας έφερε ο Απόστολος Γκλέτσος με το συγκρότημα που είχαμε με τον νυν σύζυγό μου, τότε σύντροφό μου», […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Καρακάση: «Κοίταξες τον σύζυγό μου και ξέχασε πώς τον λένε»

«Και κάποια στιγμή γύρισες και τον κοίταξες κι εκεί που έπαιζε πιάνο μου λέει “χάθηκα, έχασα το όνομά μου, πώς με λένε”»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»