Μαρσέλο: «Θέλω να παίζω για πολλά ακόμη χρόνια, αλλά...»
15:50 - 24/03/2023
Μαρσέλο: «Θέλω να παίζω για πολλά ακόμη χρόνια, αλλά...»
24/03/2023
Λίγο αφότου έκλεισε το κεφάλαιο «Ολυμπιακός», ο Μαρσέλο επέστρεψε στη Βραζιλία κι υπέγραψε στην Φλουμινένσε, την ομάδα στην οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του.
Ο θρυλικός άσος της «σελεσάο» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Athletic», μαζί με τον γιο του Έντσο, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην ποιητική του επιστροφή στον σύλλογο όπου ξεκίνησαν όλα και τόνισε: «θέλω να παίζω για πολλά ακόμη χρόνια».
«Ήρθα νομίζοντας ότι θα δω το γήπεδο και υπέγραψα το συμβόλαιο της ζωής μου. Είχα δει τους παίκτες μόνο σε βιντεοπαιχνίδια ή στην τηλεόραση. Νόμιζα ότι αυτό π
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρσέλο: «Θέλω να παίζω για πολλά ακόμη χρόνια»
Ο Μαρσέλο μίλησε για την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να παίζει ποδόσφαιρο για αρκετά ακόμη χρόνια. Για την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο «Athletic» ο Μαρσέλο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στη Φλουμινένσε. Ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε πως δεν θα ήταν αρνητικός στο […]
The post Μαρσέλο: «Θέλω να παίζω για πολλά ακόμη χρόνια» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜαρσέλο: «Θέλω να παίξω για πολλά χρόνια ακόμη...»
Ο Μαρσέλο μίλησε για την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και την επιστροφή του στη Φλουμινένσε.
Διαβάστε το στο fosonline.gr