Συγκινημένη η Μπέσυ Μάλφα στην εξομολόγηση για την τρίτη εγκυμοσύνη

16:51 - 31/01/2020

Η Μπέσυ Μάλφα εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο […] The post Συγκινημένη η Μπέσυ Μάλφα στην εξομολόγηση για την τρίτη εγκυμοσύνη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μπέσυ Μάλφα μιλά συγκινημένη για την τρίτη εγκυμοσύνη της (βίντεο)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκινημένη η Μπέσυ Μάλφα στην εξομολόγηση για την τρίτη εγκυμοσύνη (VIDEO)

Για την Τρίτη της εγκυμοσύνη και το πώς έμαθε το ευτυχές γεγονός μίλησε η Μπέσυ Μάλφα στην Ελένη Μενεγάκη. «Ήταν περίεργο, έκανα ένα επεισόδιο στον Κοκκινόπουλο, ήταν δύσκολο το γύρισμα… Κάποια στιγμή, ο Πάνος Κοκκινόπουλος μου έφερε ένα περιοδικό να διαβάσω εκεί που με είχαν απαγάγει και ήταν το Παιδί μου κι Εγώ. Λέω αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, φέρτε μου ένα άλλο περιοδικό. Μου φέρνει το Νέοι Γονείς. Λέω δεν είναι δυνατόν, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, θα πάω στο σπίτι και θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Πήγα στο σπίτι και ζήτησα από τον Γεράσιμο στις 12 τη νύχτα να πάει να μου πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είχα νιώσει και κάποιες αλλαγές στη διάθεσή μου, αλλά έλεγα μπα, αποκλείεται. Τρέχει ο καημέ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»