Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος – είναι αυστηρά προσωπικό και νιώθω άσχημα»
11:20 - 24/03/2023
Το ξέσπασμα που είχε η Κόνι Μεταξά στο Instagram σχολιάστηκε στο Breakfast @ Star, με την
To άρθρο Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος – είναι αυστηρά προσωπικό και νιώθω άσχημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος, νιώθω άσχημα»
«Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραίο» δήλωσε η παρουσιάστρια και σηκώθηκε από τη θέση της για να δείξει την κοιλιά της - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕλένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος»
Το ξέσπασμα που είχε η Κόνι Μεταξά στο Instagram σχολιάστηκε στο Breakfast @ Star, με την Ελένη Χατζίδου να εξομολογείται πως καθημερινά λαμβάνει κι εκείνη μηνύματα για το αν είναι έγκυος. «Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα «αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Χατζίδου: «Είναι αυστηρά προσωπικό αυτό και νιώθω πάρα πολύ άσχημα»
Απευθείας στο τηλεοπτικό κοινό θέλησε να μιλήσει η Ελένη Χατζίδου το πρωινό της Παρασκευής, μέσα από το Breakfast@Star, με αφορμή […]
The post Ελένη Χατζίδου: «Είναι αυστηρά προσωπικό αυτό και νιώθω πάρα πολύ άσχημα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος»
Xατζίδου: Η τραγουδίστρια μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει αναφέρθηκε στο γεγονός πως την ρωτάνε συχνά αν είναι έγκυος Το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά στο Instagram σχολίασαν στο Breakfast @ Star και η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε πως καθημερινά λαμβάνει μηνύματα για το αν είναι έγκυος. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
The post Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΕλένη Χατζίδου: «Αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη»
Με αφορμή το ξέσπασμα της Konnie Μεταξά μέσω των social media για τις καθημερινές ερωτήσεις που δέχεται αναφορικά με το κομμάτι της εγκυμοσύνης η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε πως και η ίδια δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων που τη ρωτούν αν είναι έγκυος. «Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram, ή ένα σχόλιο που με ρωτούν αν […]
The post Ελένη Χατζίδου: «Αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr