Κάτια Ταραμπάνκο: Η απάντησή της για τον Γιώργο Λάγιο – «Μόνο μπρόκολο τρώω»

08:58 - 24/03/2023

Για τον Γιώργο Λάγιο ρώτησαν οι ρεπόρτερ την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα για τον […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: Η απάντησή της για τον Γιώργο Λάγιο – «Μόνο μπρόκολο τρώω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο - «Μόνο μπρόκολο τρώω»

«Να φάει μπρόκολο ή χόρτα, βοηθάνε στη μνήμη» σχολίασε πρόσφατα ο Γιώργος Λάγιος για το μοντέλο, που ρώτησε «ποιος;» όταν αναφέρθηκε το όνομά του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Κάτια Ταραμπάνκο απαντά στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο: «Μόνο μπρόκολο τρώω»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 23/3 η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έλαβε μέρος στην πασαρέλα του «Yes I Do». Όπως ήταν αναμενόμενο η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λάγιο, ο οποίος τις προάλλες της… πρότεινε να τρώει χόρτα για τη μνήμη της. «Δεν είδα, συγγνώμη, δούλευα. Αλλά πιστεύω ότι πήγαν καλά, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο – «Μόνο μπρόκολο τρώω»

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε δηλώσεις το βράδυ της Πέμπτης 23/3 η Κάτια Ταραμπάνκο, η To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο – «Μόνο μπρόκολο τρώω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»