Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά για τις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μάστορα – «Είμαστε υπέροχα»

08:40 - 24/03/2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Yes I Do Catwalk το βράδυ της Πέμπτης 23/3 στο MEC Παιανίας,. Εντυπωσιακά To άρθρο Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά για τις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μάστορα – «Είμαστε υπέροχα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απόλυτα ερωτευμένη με τον Χρήστο Μάστορα

Το ζευγάρι πλέον δεν αποφεύγει τις δηλώσεις για τη σχέση του.

Διαβάστε το στο in.gr

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φορώντας... νυφικό μιλά για τον έρωτά της με τον Χρήστο ΜάστοραΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απαντά για τις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Μάστορα

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με αφορμή το «Yes I Do Catwalk» το βράδυ της Πέμπτης 23/3 στο MEC Παιανίας,. «Έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Όσον αφορά στις φήμες […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έχω στείλει πολλές φωτογραφίες στον Χρήστο Μάστορα με νυφικό»

Είναι μαζί από την περασμένη άνοιξη και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Ο λόγος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM παραδέχτηκε πρόσφατα σε δηλώσεις της ότι είναι μαζί, μετά από φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έχουν χωρίσει. Συγκεκριμένα το ζευγάρι φημολογείται ότι […] The post Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έχω στείλει πολλές φωτογραφίες στον Χρήστο Μάστορα με νυφικό» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας