Άννα Βαγενά: «Μου λείπει αυτό που δεν έχω, να ακουµπήσω στον ώµο του»

07:58 - 24/03/2023

Η ηθοποιός και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ανοίγει την καρδιά της στο «SΕCRΕΤ» και µιλά για όλα στη Σάσα […] The post Άννα Βαγενά: «Μου λείπει αυτό που δεν έχω, να ακουµπήσω στον ώµο του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγενά για Λουκιανό: «Μου λείπει αυτό που δεν έχω, να ακουµπήσω στον ώµο του και να µου πει “µη φοβάσαι, εγώ είµαι εδώ”»

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Άννα Βαγενά και μέσα σε άλλα η ίδια μίλησε και για τον αείμνηστο Λουκιανό Κηλαηδόνη.Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Άννα Βαγενά και μέσα σε άλλα η ίδια μίλησε και για τον αείμνηστο Λουκιανό Κηλαηδόνη.Διαβάστε τι ανέφερε η Άννα Βαγενά: Τηλεόραση γιατί δεν κάνετε; Γιατί δεν έχω ενδιαφέρουσες προτάσεις. Καταρχήν, δεν είχα καµία. ∆εν θα έλεγα «όχι» σε µια ενδιαφέρουσα πρόταση. Εχετε τρία εγγονάκια. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε