Άννα Βαγενά: «Μου λείπει αυτό που δεν έχω, να ακουµπήσω στον ώµο του»

07:58 - 24/03/2023

Η ηθοποιός και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ανοίγει την καρδιά της στο «SΕCRΕΤ» και µιλά για όλα στη Σάσα […] The post Άννα Βαγενά: «Μου λείπει αυτό που δεν έχω, να ακουµπήσω στον ώµο του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγενά για Λουκιανό: «Μου λείπει αυτό που δεν έχω, να ακουµπήσω στον ώµο του και να µου πει “µη φοβάσαι, εγώ είµαι εδώ”»

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Άννα Βαγενά και μέσα σε άλλα η ίδια μίλησε και για τον αείμνηστο Λουκιανό Κηλαηδόνη.Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Άννα Βαγενά και μέσα σε άλλα η ίδια μίλησε και για τον αείμνηστο Λουκιανό Κηλαηδόνη.Διαβάστε τι ανέφερε η Άννα Βαγενά: Τηλεόραση γιατί δεν κάνετε; Γιατί δεν έχω ενδιαφέρουσες προτάσεις. Καταρχήν, δεν είχα καµία. ∆εν θα έλεγα «όχι» σε µια ενδιαφέρουσα πρόταση. Εχετε τρία εγγονάκια. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Άκη Παυλόπουλο: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, ήταν η έννοια του μισαναπηρισμού»

Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία η μητέρα της – Το συγκινητικό στεφάνι από τη Μαρία Καβογιάννη

Ανθή Βούλγαρη: Οι ευχές από τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε ο γιατρός για τον τοκετό – Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της

Ο Βαγγέλης Περρής σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό με τον Χάρη Ακριτίδη – «Τρέμω αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη, συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Άρια Καλύβα και Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανή καβγά: «Υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – «Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου, να ανακαλέσεις»