Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Δείπνησε σε ΛΟΑΤΚΙ+ εστιατόριο στην Πολωνία – «Μία υπέροχη βραδιά»

16:08 - 23/03/2023

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατέπληξε τους Πολωνούς χτες (22/3) το βράδυ, καθώς επέλεξε να δειπνήσει σε ένα «ΛΟΑΤΚΙ» εστιατόριο. Πληρώνοντας μόλις 7,50 λίρες, ο ίδιος δήλωσε πως είχε τη χαρά να απολαύσει μία «υπέροχη βραδιά» στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εικόνες από το εστιατόριο «Butero Bistro» στη Βαρσοβία έδειχναν τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να κάθεται γύρω από ένα τραπέζι […] Το άρθρο Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Δείπνησε σε ΛΟΑΤΚΙ+ εστιατόριο στην Πολωνία – «Μία υπέροχη βραδιά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έφαγε σε γκέι εστιατόριο της Βαρσοβίας – Έκπληκτοι έμειναν οι πελάτες

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε έκπληξη στους ανυποψίαστους πελάτες ενός γκέι εστιατορίου της Βαρσοβίας, όταν πήγε να φάει εκεί το βράδυ της Τετάρτης (22.3.2023) κατά την επίσκεψή του στην Πολωνία. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της περιοχής και τον «έπιασε» ο φακός ενός πελάτη, ο οποίος δημοσίευσε τα πλάνα στα social media. Όπως ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έφαγε σε γκέι εστιατόριο της Βαρσοβίας – Έκπληκτοι έμειναν οι πελάτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έφαγε σε γκέι εστιατόριο της Βαρσοβίας

Έκπληκτοι είδαν οι θαμώνες του LGBTQ+ εστιατορίου Butero Bistro στη Βαρσοβία τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να γευματίζει σε διπλανό τραπέζι, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail. Τις εικόνες ανέβασε στα social media ένας πελάτης του εστιατορίου στις οποίες φαίνεται ο πρίγκιπας να τρώει με υπαλλήλους του παλατιού του Κένσινγκτον και αμέσως έγιναν viral σε όλα τα τοπικά Μέσα. «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στηρίζει την κοινότητα που τόσο πολύ κακοποιείται από τις σημερινές αρχές στην Πολωνία» είπε χαρακτηριστικά. Πηγή είπε στην Daily Mail ότι ο Ουίλιαμ είχε ζητήσει να δειπνήσει με το προσωπικό του παλατιού σε ένα τοπικό εστιατόριο. «Η ομάδα από το Παλάτι του Κένσινγκτον έκλεισε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πρίγκιπας William: H έκπληξη που επεφύλασσε σε θαμώνες εστιατορίου στην Πολωνία – Γιατί τον κοροϊδεύουν οι Ρώσοι

Ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε τη Βαρσοβία σε ένα ταξίδι αστραπή, όπου βρέθηκε σε στρατιωτική βάση κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, θέλοντας να ευχαριστήσει τα βρετανικά στρατεύματα που “υπερασπίζονται τις ελευθερίες” . Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, βρέθηκε σε gay εστιατόριοn στη Βαρσοβία για να απολαύσει το δείπνο του. Οι θαμώνες […] The post Πρίγκιπας William: H έκπληξη που επεφύλασσε σε θαμώνες εστιατορίου στην Πολωνία – Γιατί τον κοροϊδεύουν οι Ρώσοι appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Gazi live: Από την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Η ιστορία του νυχτερινού μαγαζιού

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Μαρινέλλα: Τέλος οι επισκέψεις για τη γνωστή τραγουδίστρια – Ποιος το απαγορεύει;

Προκόπης Παυλόπουλος: Η Τουρκία περιφρονεί προκλητικώς το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στην ευρύτερη περιοχή μας

Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά: Τελικά ποιο είναι το μέλλον της σειράς; – «Κόβεται» ή συνεχίζει;

Η «εκδίκηση» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το μέλλον της νέας εκπομπή Λιάγκα