Γεωργιάδης: Η επική αντίδρασή του σε βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το καλάθι των νονών

08:46 - 23/03/2023

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το χιουμοριστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Πόσταρε στο twitter βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» για το «Καλάθι... του Νονού» - «Αυτό έχει πλάκα»

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και των «Ράδιο Αρβύλα» δεν είναι οι καλύτερες

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γεωργιάδης: Η επική αντίδρασή του σε βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το καλάθι των νονών

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το χιουμοριστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα. Το χιουμοριστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το «καλάθι των νονών» που θα εφαρμόσει το υπουργείο Ανάπτυξης για τις ημέρες του Πάσχα, σχολίασε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε το βίντεο στο Twitter του σχολιάζοντας ότι τέτοιου είδους κριτική είναι καλοδεχούμενη, καθώς πάντα του […] The post Γεωργιάδης: Η επική αντίδρασή του σε βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το καλάθι των νονών appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Συνεχίζει σε ρυθμούς Τραμπ η Wall Street – Νέα άνοδος στους βασικούς δείκτες

Γατομπελάδες στην Ντάουνινγκ Στριτ - Ο πιο διάσημος ένοικος «απειλείται» από το σιβηριανό γατάκι

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους