Survivor All Star: Μακελειό στην μπλε καλύβα – «Δεν θα μου το παίζεις μάγκας» – «Άκου μικρέ μου, γιατί είσαι χαζός τελικά»
02:30 - 23/03/2023
Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε άνω – κάτω όλη την μπλε ομάδα στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/3) του Survivor All Star. Ο 49χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, κατά τη διάρκεια που έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα, αντιλήφθηκε πως η Εύη Σαλταφερίδου βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω του, μαζεύοντας καρύδες. Και μπορεί η ίδια να έκανε αμέσως αναστροφή, μη θέλοντας να διακόψει, ο Τάκης Καραγκούνιας, ωστόσο δήλωσε πως η Εύη δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, καθώς είχε σκοπό να τον κρυφακούσει. Άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δύο τους να συγκρουστούν άσχημα και να ανταλλάξουν πυρά – «Δεν γουστάρω να ακούτε τα cue μου», «Θες, δεν θες, αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος». Η Εύη είπε στις συμπαίκτριέ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Γκότση και Τάκη – «Δεν θα μου το παίζεις τραμπούκος» – «Άκου μικρέ μου γιατί είσαι χαζός τελικά»
Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στο Survivor, ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση.Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στο Survivor, ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση.Ο Τάκης την είπε στην Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor και την έκανε να κλαίει με τα σχόλιά του ότι κρυφακούει. Ο Ηλίας Γκότσης βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας. Τ.Κ.: Όταν μιλώ, δεν θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor All Star: Μακελειό στην “μπλε” Καλύβα: “Δεν θα μου κάνεις μαγκιές”
Έντονο ήταν και το σημερινό επεισόδιο του “Survivor All Star” με τις δύο ομάδες να παλεύουν στον στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας. Η ομάδα, ωστόσο που κέρδισε ήταν αυτή των “Διασήμων”. Οι “μπλε” γύρισαν στην καλύβα τους και ο Τάκης Καραγκούνιας ξεκίνησε να δίνει την προσωπική του συνέντευξη μιλώντας για όλα όσα ακούστηκαν στο […]
The post Survivor All Star: Μακελειό στην “μπλε” Καλύβα: “Δεν θα μου κάνεις μαγκιές” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grSurvivor: Κόντεψαν να «πλακωθούν» Γκότσης και Καραγκούνιας – «Δεν θα μου το παίζεις μάγκας» – «Άκου μικρέ μου, γιατί είσαι χαζός τελικά»
Χαμός στην καλύβα των Μπλε - Όλοι εναντίον του Τάκη
Διαβάστε το στο news.grSurvivor All Star: Μεγάλη ένταση στην καλύβα των μαχητών – «Δεν θα μου το παίζεις μάγκας»
«Κι εμένα μου έχουν πει οι νέες προσθήκες ότι είσαι μεγάλη κότα που δεν μπαίνεις να παίξεις με τον Σάκη Κατσούλη ποτέ.»
Διαβάστε το στο neolaia.grSurvivor All Star: Μακελειό στην Μπλε Καλύβα – «Δεν θα μου κάνεις μαγκιές» – «Είσαι χαζός»
Ο Τάκης εναντιώθηκε για ακόμα μια φορά απέναντι στην Εύη και την έκανε να κλαίει. Ο Ηλίας Γκότσης βγήκε μπροστά και τα έβαλε μαζί του με την υποστήριξη όλης της ομάδας.
Διαβάστε το στο pagenews.gr